Baitlove News

Pressmeddelande: Baitlove AB lanserar tjänsten Baitlove Guide Service

Baitlove lanserar idag sin nya tjänst Baitlove Guide Service ®. Som ett led i att skapa ett Metaverse av olika digitala tjänster för sportfiskare, börjar Baitlove idag i nära samarbete med partners erbjuda guidade fisketurer. Först ut att ansluta till Baitlove Guide Services är Mikael Puhakka, en av Sveriges främsta fiskeguider.

Baitlove är i grunden en digital plattform, ett Metaverse, med olika digitala tjänster som alla syftar till att ge dig som är fiskeintresserad en plats att vara på tillsammans med likasinnade, oavsett om du är nybörjare eller professionell.

Sedan starten den 4 oktober 2021 har bolaget på kort sikt presenterat ett flertal olika digitala tjänster så som Baitlove Showroom ®, Baitlove News ®, Baitlove Pod ®, Baitlove Inspiration ® och nu Baitlove Guide Service®.

Baitlove Guide Service ® är precis som det låter, en tjänst där våra nära samarbetspartners erbjuder guidade fisketurer. Först ut är den mycket välrenommerade fiskeguiden Mikael Puhakka och inom kort kommer ytterligare fiskeguider att tillkomma.

”Det känns kul att ännu en pusselbit fallit på plats när vi nu lanserar Baitlove Guide Service ® och ännu roligare att legenden Mikael Puhakka, som varit aktiv fiskeguide sedan 1998 är den första fiskeguiden vi presenterar. Vi har en extremt tydlig plan för de kommande två åren, där vi redan nu vet vilka tjänster som kommer att presenteras och när de kommer att lanseras. Vilka tjänsterna är håller vi för oss själva, men vi kan lova att det är många (större som mindre) och de kommer lanseras när man minst anar det. Allt vi gör bygger på temat, av sportfiskare för sportfiskare”, säger Mattias J Fors, VD Baitlove AB

”Jag har varit i kontakt med Baitlove sedan start och när dom berättade att Baitlove skulle lansera tjänsten Baitlove Guide Service ® och frågade om jag ville vara med var det en självklarhet. För sportfiskebranschen och alla som gillar att fiska är Baitlove en frisk fläkt som på ett kreativt och lättsamt sätt erbjuder allt som en sportfiskare älskar. Dessutom gillar jag filosofin bakom bolaget, av sportfiskare för sportfiskare”, säger Mikael Puhakka

🔥 Mer info om finns på kampanjsidan: 👉 Baitlove Guide Service ®

Rapport från den senaste ställningen i Svenska Specimentävlingen - vecka 5
02-7-2023
Contest
Regeringen behöver lägga mer pengar på att rädda våra vattendrag och mindre på administration
02-7-2023
Environment
Svenska Miljöinstitutet: Tonvis med fiskeredskap förloras till sjöss varje år
02-7-2023
Environment
Ny studie från SLU och NINA: Därför leker vissa laxar flera gånger
02-7-2023
Fisheries Management
Podden Fiskekompisen träffar Älvräddarna, Sportfiskarna och Stiftelsen Östersjölaxen
02-7-2023
Pod
Havets hus fyller 30 år - Det firas med olika aktiviteter under hela 2023
02-7-2023
Event
Swedish Perch Open 10 mån
Fishy Tech Sweden AB
Fisketävling
Dec 17 2022
300 kr
Sweden
Sverige
Grisen under isen 14 mån
Skitfiske
Fisketävling
Jan 1 2023
Person 249 kr
Sweden
Hela Sverige
SportfiskeAkademin Big Pike 12 mån
SportfiskeAkademin
Fisketävling
Jan 1 2023
Gratis
Sweden
Hela Sverige
IMG_3457
Ox Lures
Beginner
Kite
Värmland
Handmade
Jerk_Snedkeren_Tyrijerk_1_1000x1000_fixed
Jerk Snedkeren
Pro
Tyrijerk
Frederiksværk
Handmade
Rocknrollbaits_Sinnerbait-60_1_1000x1000_fixed
Rocknroll Baits
Pro
Sinnerbait 60
Stockholm
Handmade
Bonobaits_Magnet_3_1000x1000_fixed
Bonibaits
Pro
Happy Magnet
Helsingborg
Handmade