Pressmeddelande: Baitlove AB ingår samarbete med Bores hamburgerkedja

Baitlove AB (”Baitlove”) ingår samarbete med Bores hamburgerkedja för att skapa “Världens godaste burgare om Sveriges sportfiskare får välja”

Baitlove AB kan idag meddela marknaden att bolaget ingått ett samarbetsavtal med en stor namnkunnig hamburgerkedja. Parterna ska gemensamt ge Sveriges sportfiskare den smarrigaste och godaste hamburgaren som någonsin avnjutits.

Baitlove Burger är ett galet och kreativt koncept som skapades under en resa i de djupaste mangroveträsken längs centralamerikas klädbevuxna dalar och vattendrag. På denna fartfyllda resa mejslades sakta idén om att kunna skapa något gott för oss fiskevänner på sjön. Både Klas och Mattias hade en stark vision om att någon dag ska vi ha kött mellan två bröd och lite gott. “Vi ska bli med burgare”, ropade de i samstämmig kör så att det ekade bland trädtopparna.

Så föddes idén till det som vi nu ska presentera tillsammans med Bores VD, Carl Gustaf Forssbeck.

Baitlove har skapat en episk hamburgare som ständigt kommer ligga i framkant med toner av bra råvaror och kärlek som de viktigaste hörnstenarna. För när det kommer till skapa hamburgare har vi på Baitlove vänt oss till riktiga burgarproffs för att kunna förädla våra smakidér och kravspecar som ett krävande fiskepass kräver. Vi insåg inte att detta var som att bestiga Mount Everest i bara filttofflor. Under resans gång har vi lärt oss bygga den kompletta burgaren enligt konstens alla regler. Det har smakats och blivit oändligt med sömnlösa nätter över valet av ingredienser, såser och presentation.

Men nu kan vi stolt meddela världen att vi har gjort det. Vi har gjort det som endast jesus våran vän klarade av, att skapa vin av vatten och förädla det till någonting smakfullt.

Baitlove Burger är namnet på denna best som vi släpper ut idag den 1 mars som kan ätas på Bores 11 restauranger runt om i Sverige.

Enligt oss är den kompletta sportfiskeburgaren enkel och inget trams.

  • Karamelliserad lök
  • Majjo
  • Bacon
  • Stekt ägg
  • Sallad
  • Ost
  • Bröd

Så nu finns detta mästerverk ute som har anor ända tillbaka till Romarriket – de puniska krigen (Omkring 275 f.K). Mästerverket kan avnjutas under hela Mars månad.

– Vi har haft en dialog med herrana på Baitlove och eftersom vi på Bores har ett fiskeintresse så ville vi höra deras ideér om en sportfiskeburgare utan fisk. Vi på Bores är oerhört stolta att ha Baitlove med i båten. Vi känner att det är en stor satsning och ett stort engagemang som kräver rätt samarbetspartner. Vi har fått pråpåer om att skapa en sportfiskeburgare men inte känt att vi dansar i takt, “It takes two to tango”. Bores är oerhört stolta att kunna rulla ut månadens burgare från Baitlove som vi gett namnet ’’Baitlove Burger”. Bores lever enligt deras slogan ’’In goda burgare we trust’’, säger Carl Gustaf Forssbeck, VD – Bores AB.

Samarbetet med Bores kommer ge vår tillväxtresa ett positivt marknadsvärdesflöde och vi hoppas kunna leverera i de vertikala segmenteten som vi satt upp som potentiella mål för att kunna leverera mervärde tillbaka till våra ägare.  “Att träffa Bores är lite som att bli nykär och se ljuset efter en lång vinter’’, säger Mattias J Fors, VD – Baitlove AB

🔥 Mer info om Baitlove Burger finns på 👉 Kampanjsida Baitlove Burger

👉 Beställ din burgare via Bores.se

eller

👉 Ladda ner i App Store

👉 Ladda ner Google Play

Welcome to Baitlove Sport Fishing World

Copyright © Est. 2015. All rights reserved ® All site info and design are © Copyrighted by Baitlove. All other trademarks are the property of their respective owners.

Sign up to Baitlove Sport Fishing World

Registration disabled

® Est. 2015. All rights reserved. Baitlove ®
All site info and design are © Copyrighted by Baitlove ©

Login to Baitlove Sport Fishing World

Please enter your email address or username. You will receive a link to create a new password via email.

® Est. 2015. All rights reserved. Baitlove ®
All site info and design are © Copyrighted by Baitlove ©

Join us. The World is yours

® Est. 2015. All rights reserved. Baitlove ®
All site info and design are © Copyrighted by Baitlove ©