News

 • Baitlove

  Syns du finns du!

  Använd (hashtag baitlove) på alla dina gäddbeten som du lägger upp. Så visas du på www.baitlove.com

  Varsågod att visa upp dig för en bredare publik.

  SE BILDER #BAITLOVE

 • Hjälp Blekinges gäddor genom en enkät.

  I dag saknas det kunskap om fritidsfiskets omfattning och ekosystemeffekter. Vi vill med hjälp av sportfiskare ta reda på hur dagens fritidsfiske påverkar fisk, populationer och ekosystem i skärgården, framförallt gädda.

  Tillsammans med Sveriges lantbruksuniversitet, Havs- och vattenmyndigheten och Karlskrona fishing kommer vi under 2016–2017 att genomföra enkätstudier och intervjuer med sportfiskare.

  Din medverkan är viktig för gäddfiskets framtid!

  TILL ENKÄT

 • Baitlove

  Träffa Baitlove på Fiskekryssningen.

  Klas Skoglund alias ThePikeFather och Mattias J Fors är namnen bakom www.baitlove.com

  På Fiskekryssningen den 4-5 feb 2017 kommer vi att ställa ut en härlig kavalkad av beten som representerar svensk beteskonst.
  Träffa oss och snacka beten och gädda och låt dig inspireras!

  KÖP BILJETTER

 • Baitlove

  Maripuu Jerk 20 plus.

  Kalle Maripuu med 20,02 kg i rockarmen.Han är inte bara en duktig gäddfiskare han är även en duktig betesbyggare. Läs om hur Kalle fångar sin drömgädda på egensnidat bete som vägs in på 20,02 kg och 125,5 cm lång.

  Som vi alla fiskenördar vet, är det många timmar med krokarna i blöt och ännu fler timmars drömmande och teoretiserande som ligger bakom en stor gädda. Inte minst gemensam utveckling av vårt fiske, letande efter vatten mm tillsammans med brorsan och övriga i fiskegänget. Helt overklig upplevelse.

  Min egen favoritjerk, som även vännerna fiskar bra på. Totalt närmare 15 stycken tioplus på mina beten, från Västerbotten till Blekinge och tio av dessa är tagna just på denna modell. Jag brukar få en fin rörelse med en form av galopprytm med pauser. Gäddan tog på en meters djup och i samma rörelse kom den upp i ytan några meter längre fram. Att den var enorm insåg jag förstås snabbt men tyngden när jag lyfte den över relingen…. Bottnande våg… Jag blir fortfarande knäsvag. Kompisarna (Anders ”Wolfcreek” Ulvforsen och Erik Andersson) körde ut från Östersund för hjälpa mig att väga och dokumentera. Under tiden driftade jag över sjön med gäddan i håven. Jag krokade till och med loss utanför relingen i håvgarnet. En otrolig upplevelse från hugget och framåt men det största var att få se den simma tillbaka stark och välmående samt att få dela det med vänner på plats.

  PIKE LURES
 • En roligare upplevelse.

  Välkommen tillbaka till er som tyckt att vi haft en slö tjänst. Men nu är det nya tag och allt är nytt under träningskläderna.

  Vi är tränade äter rätt och fuskar inte med sockret. Välkommen tillbaka till en roligare upplevelse på www.baitlove.com

 • Baitlove

  Kära Besökare

  Nu är www.baitlove.com uppe och fungerar som den ska sedan ett par veckor tillbaka.

  Vi får många frågor om att endel betesbyggare inte fått med alla beten de skickat in, eller inte är upplaga alls än fast de skickat information och bilder.

  Det kommer. Vi lovar. Matte och jag arbetar så snabbt vi bara någonsin kan med att få upp all information och bilder på sidan.Hoppas ni som besökare trivs med det ni ser, det här är bara början av någon kärleksfullt kring beten!

  Till alla kära betesbyggare, håll ut. Snart ligger allt uppe.

  Kärlek!

  //Klas och Matte

 • Baitlove

  Baitlove.com föds, eller kläcks kanske man ska säga.

  Äntligen får vi väl säga. Att Baitlove.com äntligen får se dagsljus känns så otroligt skoj, Klas Skoglund “TPF´s” tankar har blivit förverkligade och med Mattias J Fors hjälp även förädlade.

  Klas “TPF” och Mattias J Fors är två gäddfiskare som älskar gäddbeten och allt som hör därtill. Det är vi som har skapat Baitlove. En site med gäddbeten likväl som betesbyggare, gummi som trä, modernt som old school-betestänk. Vi har fått med över 100 betesbyggare till detta kärleksprojekt som är tänkt att fungera uppslagsverk över gäddbeten och betesbyggare. Till vår stora glädje har vi fått med bredden, från nybörjare inom betesbyggeri likväl som många av landets mest erfarna och skickliga betesbyggare. Just bredden av betesbyggare, med all den otroligt stora konstnärskraften och framförallt alla fantastiskt skickliga betesbyggare som vi har verksamma idag och även de som tidigare har varit verksamma i Sverige. Alla på ett och samma ställe baitlove.com

  Väl värt att nämna, baitlove.com är skapat av kärleken till gäddbeten och fisket, inget annat! Ren kärlek! Vi gör allt på vår lediga tid vid sidan av heltidsjobb, vänner, fiske, familj och vänner, därav kommer baitlove.com framöver dagligen fyllas med nya bilder, information och bilder på betesbyggare. Vi hoppas alla ni som besöker vår sida gillar det ni ser och har sett.

  PS: Är du aktiv betesbyggare och har ett gäng beten skapade bakom dig. Tveka inte att mejla oss en intresseanmälan över att vara med. Mejla då till hq@baitlove.com

  Kära besökare, vi ger er www.baitlove.com.

  Välkommna!